Altijd een cadeautje bij je bestelling ❤ Verzending 2-3 dagen ❤ Gratis verzending vanaf €50,-

Home » Privacyverklaring

Privacyverklaring Met liefde ingepakt
Maart 2021

Identiteit van de onderneming
Metliefdeingepakt staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 82068666

Contactgegevens
Sandy Kolle
info@metliefdeingepakt.nl

Persoonsgegevens
Klanten en geïnteresseerden kiezen zelf welke gegevens zij delen met Metliefdeingepakt.
Gevraagde gegevens zijn naam, e-mailadres en de adresgegevens. 

Doel
Persoonsgegevens die op onze sites verzameld worden zijn uitsluitend bedoeld voor het afhandelen van bestellingen op www.metliefdeingepakt.nl

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid
Personen hebben te allen tijde het recht tot inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. Tevens hebben personen het recht om bezwaar te maken tegen opname en verwerking van persoonsgegevens. De gegevens zijn met toestemming verkregen; deze toestemming kan te allen tijde worden ingetrokken door de persoon in kwestie. Klachten in deze kunnen gemeld worden via de Autoriteit Persoonsgegevens.

In het geval van bestellingen in de webshop zijn de persoonsgegevens noodzakelijk voor een correcte afhandeling van de order. Niet verstrekken van de persoonsgegevens of intrekking van toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken heeft als gevolg dat orders niet voltooid kunnen worden.  

Verstrekte gegevens worden door ons 10 jaar in het systeem bewaard, of uiterlijk totaan wijziging of verwijdering door de klant zelf. 

Cookies
Mijnwebwinkel maakt gebruik van Cookies. Deze cookies worden door ons uitsluitend geanonimiseerd gebruikt in Google Analytics.